• Zakaj google na najde spletne strani?
  Zakaj je vpis v spletne imenike bistvenega pomena pri optimizaciji spletne strani ali ko spletni iskalnik ne najde spletne strani smo že pisali v eni izmed preteklih objav. V tej objavi pa vam želimo predstaviti posodobljeno orodje (verzijo 2.0) za vpis spletne strani v imenike Sitepromo 2.0. Tokrat smo orodje izboljšali predvsem iz strani uporabniškega vidika in mu dodali več kot 100 novih spletnih imenikov. Tako verzija 2.0 trenutno omogoča vpis v več kot 300 spletnih imenikov. Si predstavljate da bi se lotili iskanja imenikov in vpisovanja ročno. Nekaj tednov dela vam ne uide :) 
  04.09.2013
 • Zakon o spletnih piškotkih - uporaba nove direktive
  Od 15.06.2013 naprej začne veljati nov zakon (Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012))  o uporabi piškotkov za vse lastnike spletnih mest. Zakonodaja določa nove smernice uporabe piškotkov s katerimi želijo izboljšati varovanje osebnih podatkov (več o smernicah). Kaj so spletni piškotki - cookies?
  15.06.2013
 • Spletni imeniki za vpisovanje - Vpisovalec v imenike
  Da so povratne povezave pomembne za ragniranje vaše spletne strani, ste verjetno že mnogokrat slišali. Tako back-linkanje iz spletnih strani na vašo spletno stra je zelo popularano, saj si na ta način dobro utrdimo mesto v izpisu iskalnika (več kot jih imamo, boljše je). Povratne povezavo si lahko predstavljamo kot +1 za našo vsebino.V tej objavi želim predstaviti eden od načinov kako lahko pridete do "linkov" na vašo stran preko preprostega orodja z zelo malo truda - z uporabo spletnih imenikov.
  25.04.2013
 • Predstavljamo vam trgovino z igračami - Hahaigace.si
  17.12.2012
 • Podpora pri uporabi spletnih storitev - pomoč
  Na naši spletni strani smo odprli novo stran oz. "bazo znanja" s pogosto zastavljenimi vprašanji. Na strani želimo na enem mestu zbrati čim več informacij v zvezi z storitvami in servisi za katere nudimo podporo. Za boljšo organizacijo so odgovori razporejeni v skupine: Spletne strani, CMS spletne strani, Izdelava spletne trgovine, Spletno plačevanje... Vabljeni, da nam zastavite vprašanje in s tem obogatite bazo! Povezava: Podpora uporabnikom spletnih storitev - FAQ 
  12.09.2012
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
 • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

 • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

 • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

 • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

 • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

 • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov