CMS spletne strani - je urejevalnik spletne strani resnično potreben?

CMS urejevalniki spletnih strani

Velikokrat stranka že ima spletno stran, ker ta ni dinamična ponavadi spoznajo da za urejanje takšne spletne strani potrebno veliko časa (opravljanje vsebin je rutinsko in časovno zelo potratno v primerjavi z CMS stranjo). Zavedajo se da potrebujejo orodje (urejevalnik) preko katerega bi lahko vsebino spletne strani urejali. Potrebujejo seveda CMS ali Content Managment System.

 

Kaj je CMS - Content Managment System?

CMS je spletna aplikacija (orodje), ki omogoča objavo in urejanje vsebin spletne strani. Prednost takšnega sistema je da je zasnovan proceduralno in s tem omogoča točno določen in konsistenten potek dela z spletno stranjo oz. vsebinami na strani. Omogoča organizacijo vsebin in s tem lažji nadzor, upravljanje in analizo same spletne strani. Kaj so CMS spletne strani? CMS spletne strani so torej strani pri kateih v ozadju teče CMS urejevalnik, ki omogoča dinamično generiranje in prikazovanje vsebin in ne statično kot je to pri urejanju HTML datotek.

 

Je CMS urejevalnik za mojo spletno stran resnično potreben?

Pred odločitvijo CMS za spletno stran da ali ne, se lahko vprašate naslednja preprosta vprašanja:

- Posodobite vašo spletno stran vsaj 1x na mesec?

- Imate namen pisati blog ali druge objave?

- Vašo spletno stran ne vzdržuje spletni mojster ali spletni razvijalec?

- Potrebujete dostopati do privatnih vsebin iz različnih lokacij?

- Vaše vsebine spletne strani ureja več uporabnikov?

 

Če ste na vprašanje vsaj enkrat odgovorili z DA, potem je CMS spletna stran najboljša rešitev.

 

Kateri CMS sistem izbrati in zakaj?

Potrebujete pomoč pri izbiri CMS sistema za vašo spletno stran? Rabite CMS urejevalnik, ki bo enostaven za uporabo in za katrega ne potrebujete plačevati licence. Stopite z nami v kontakt in pomagali vam bomo izbrati kakor tudi vgraditi CMS sistem za urejanje spletne strani v vašo spletno stran.

 

Več o CMS urejevalniku si lahko preberete tukaj: CMS urejevalnik spletne strani

Značke: cms spletne strani, urejevalnik strani, kateri cms izbrati, potreben ali ne, brezplačni cms sistemi, moduli za cms, joomla, wordpress, drupal, typo

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov