Kako odkriti kopirane spletne vsebine in plagiatorstvo?

Kako poiskati plagiatorstvo - kopiranje vsebin?

Ste napisali zanimiv članek v katerega ste vložili veliko truda? Ali pa vas samo zanima kdo vse na spletu si je "prilastil" vaše vsebine? Na spletu danes vlada trend imenovan "copy/paste".

 

Zelo malo ljudi ki to počnejo se zaveda kakšne pravice je avtor vsebine uporabniku sploh podelil. Kopirane vsebine iz spletne strani je s pomočjo iskalnika danes zelo lahko odkriti, vendar za to obstajajo tudi namenska orodja, ki to delo opravljajo veliko bolje. Primer iskanja skopirane vsebine iz vaše spletne strani ali bloga bi bil verjetno, da nekaj stavkov kopirate in prilepite v iskalnik in upate, da jih bo ta prikazal med rezultati.

 

Prizkusite Copyscape. V Copyscape prilepite le povezavo oz. spletni naslov kjer se nahaja vaša vsebina. Poleg iskanja prekopirane vsebine se dobro bojuje tudi s plagiatorstvom.

 

Povezava: http://www.copyscape.com/

 

Med prizkusom sem našel kar nekaj vsebin, ki so bile skopirane (v nespremenjeni obliki) in prilepljene na različne spletne strani in portale (brez navajanja vira seveda). Uspešno iskanje vaših vsebin in plagiatov :)

Značke: kopiranje vsebin, plagiatorstvo, kako odkrijemo, orodje, spletne vsebine, zaščitene spletne vsebine, kako ukrepamo

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov