Poceni spletne strani - ne opecite se!

Izdelava poceni spletne strani

Vse kar je poceni spletna stran, je to da je poceni. Ne naredite napake z naročilom izdelave poceni spletne strani, posebej če od spletne strani pričakujete rezultat.

 

 

Kaj pomeni poceni spletna stran?

Če vam nekdo ponudi izgradnjo vaše nove hiše po najnižji možni ceni, boste ponudbo tudi slepo sprejeli? Enako velja za spletne strani. Res da je hiša veliko večji finančni zalogaj in bolj pomembna investicija kot spletna stran, vendar zakaj bi nasedli ponudbi v stilu "spletna stran že za 100€". Resnica je, da ta stran ne bo imela nobenega pravega učinka, pa čeprav ste naročili izdelavo spletne strani z namenom ustvarjanja novih strank in poslov.

 

Preden se odločite za izdelavo poceni spletne strani je potrebno vedeti, da nekdo ki ponuja spletne strani po tako nizki ceni, verjetno uporablja brezplačno dostopne programe in predloge, ki omogočajo hitro izdelavo spletne strani brez potrebe po strokovni usposobljenosti in poznavanju področja. Če želite imeti hobi stran ali stran na kateri boste imeli družinske fotografije, je to vredu. Če pa imate namen s stranjo poslovati, se takšnim "mamljivim ponudba" raje izognite.

 

Povedano drugače, če imate spletno stran ki deluje in izgleda poceni, bo to pomagalo vašemu poslovanju?


Razlika med preprosto in poceni spletno stran

Preprostost je trend današnjega spletna (lep primer je YouTube). Preprosta spletna stran se posveča vsebini, saj želite z vsebino nekaj predstaviti, ponuditi. Preprosta spletna stran deluje urejeno in je ponavadi skrbno načrtovana, saj želimo obiskovalca privesti do potrebnih informacij čim hitreje. Naj vas ne premami kičaste grafike, zabavne skakjoče Flash uvodne animacije, ipd., saj ne želite jeziti obiskovalcev s počasnejšo internetno povezavo.

 

Značke: izdelava poceni spletne strani, spletne strani za 100€, najcenejše spletne strani, koliko strane spletna stran, je poceni spletna stran dobra?

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov