Vpis v spletne imenike in zakaj je pomemben?

Spletni imeniki za vpisovanje - Vpisovalec v imenike

Da so povratne povezave pomembne za ragniranje vaše spletne strani, ste verjetno že mnogokrat slišali. Tako back-linkanje iz spletnih strani na vašo spletno stra je zelo popularano, saj si na ta način dobro utrdimo mesto v izpisu iskalnika (več kot jih imamo, boljše je). Povratne povezavo si lahko predstavljamo kot +1 za našo vsebino.
V tej objavi želim predstaviti eden od načinov kako lahko pridete do "linkov" na vašo stran preko preprostega orodja z zelo malo truda - z uporabo spletnih imenikov.


Zakaj so spletni imeniki pomembni pri gradnji povezav
Ker so imeniki pregledani iz strani urednikov in vsebino imenikov ustvarja človek, dajo iskalniki izpisom rezultatov imenika solidno relavantnost. Kot zanimivost sem nekje zasledil, da naj bi vsak spletni pajek svoje iskanje vsebine pričel ravno pri spletnih imenikih tipa DMOZ in Yahoo. Torej če ste vpisani v imenik, bo pajek našel vašo spletno stran brez da jo vpišete v spletni iskalnik. Z povratno povezavo iz direktorija oz. spletnega imenika se popularnost vaše spletne strani veča, kar je pomemben in vpliven faktor pri rangiranju spletne strani. To naredimo na podlagi "pametnega" opisa naše spletne strani.


Zakaj bi spletno stran vpisali v spletni imenik (web directory)
Ker je najlažji in najhitrejši način da pridete do povezave na vašo spletno stran. Promet iz spletnega imenika verjetno ne bo imel veliko pomena (posebej če je vaša spletna stran v slovenskem jeziku) vendar povratna povezava ali backlink bo. Kot sem že omenil: več povezav kot imamo na našo stran, boljše je za uvrstitev naše strani v iskalniku.


Kje in kako začeti z vpisovanje?
Spletnih imenikov je morje (dobesedno). Iskanje spletnih imenikov in vpisvoanje pa vzame ogromno časa. Ker se z optimizacijo ukvarjamo že nekaj časa, smo v ta namen razvili orodje, ki takšen proces optimizacije resnično pospeši in vam tako prihrani ogromno časa. Rezultat je orodje oz. spletna aplikacija za vpis spletne strani v imenike. Trenutno vsebuje skupaj 300 kvalitetnih svetovnih imenikov kamor vpišete vašo spletno stran in tako dobite povzavo.

Ne izgubljajte svojega časa z ročnim vpisovanje, preizkusite orodje, ki ta dolgotrajen in dolgočasen proces izvede namesto vas!

Orodje najdete na: spletni vpisovalec

Značke: vpis v spletne imenike, spletni vpisovalec, spletni imeniki

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov