Zakaj je podpora kredite kartice v spletni trgovini nujna?

Ker se lastniki spletne trgovine (trgovci) velikokrat znajdejo pred dilemo, katera plačilna sredstva oz. plačilne metode svojim kupcem ponuditi, je smiselno predstaviti nekaj poglavitnih prednosti, ki vam jih podpora kreditnih kartic v spletni trgovini prinaša.

 

Spodbujanje nakupa - stranka se za nakup odloči veliko prej saj ne potrebuje posedovati potrebnega denarja. Kupci s kreditnimi karticami načeloma veljajo za večje potrošnike. S tem se tudi izognemo morebitni izgubi stranke ko mogoče tisti trenutek nima dovolj denarja in bi morda želela opraviti nakup kasneje. Ker zapusti vašo spletno trgovino je verjetnost za ponoven obisk in nakup veliko manjša (izdelek lahko najde drugje).

 

Mednarodno plačilno sredstvo - kreditne kartice bodo za vaše stranke iz tujine verjetno edina možna plačilna metoda. Pretvorba različnih valut je avtomatična.

 

Hitrejši pretok denarja - plačila s kreditno kartico ponavadi pritekajo veliko hitreje. Je pa to tudi odvisno od trgovskega računa (pogodbe) ki jo imate z banko.

 

Enostavnejši nadzor - po odobritvi transakcije ste obveščeni na vaš elektronski naslov, pregled nad stanjem pa imate v administraciji spletne trgovine. Tako vam ni potrebno nenehno spremljati ali je bilo naročeno blago že plačano, da ga lahko odpremite.

 

Ugajanje vašim kupcem - danes kupci pričakujejo, da spletna trgovina podpira plačevanje s kreditnimi karticami.

 

Kaj potrebujemo za plačevanje s kreditnimi karticami v spletni trgovini?

  1. Najprej spletno trgovino oz. spletno aplikacijo, ki omgoča nakup naših artiklov. Če spletne trgovine še nimate vam nudimo kakovostno izdelavo internetne trgovine.
  2. Spletna trgovina potrebuje sistem za plačevanje s kreditnimi karticami. Če vaša spletne trgovina tega še ne podpira vam nudimo vgradnjo sistema za plačevanje s kreditnimi karticami.
  3. Pogodbo s plačilnim procesorjem in banko pri kateri imate odprt trgovski račun.

 

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi z implementacijo sistema smo vam na voljo vsak delavnik med 8.00 in 16.00 uro na: +386 30 61 98 72 ali info(afna)netron.si

Značke: plačevanje s kreditnimi karticami, vgradnja sistema, varnost plačevanja, prednosti kreditnih kartic, cena, stroški, mesečna naročnina, koliko stane, provizija uporabe

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov