Ali spletna trgovina omogoča vodenje zalog artiklov?

Spletna trgovina omogoča vodenje zaloge artiklov. Ko vnesete artikel vnesete lahko tudi kvoto artikla na zalogi. Glede na nastvitve vas nato sistem samodejno opozori (pošlje email obvestilo), kadar kvota zaloge pade pod določeno vrednost. Tako ima trgovec dovolj časa za obnovo zaloge.

 

Kje vnesem kvoto zaloge?

Ustvari nov artikel -> Uredi artikel -> Zaloga (zgornji gumbi nad naslovom)

 

V primeru, da ste artikel že vnesli, lahko zalogo popravite tako, da greste na seznam artiklov in nato "Uredi", kjer se vam zopet zgoraj prikaže gumb "Zaloga".

 

Parametri:

Mejna vrednost - spodnja mejna vrednost pod katero lahko zaloga pade (sistem v tem primeru lahko pošlje obvestilo ali izvede kakšno drugo akcijo).

Aktiven - obvezno označite da je merjenje zaloge aktivno, drugače je sistem ne upošteva.

Značke: vodenje zaloge, obveščanje, kako voditi zalogo, internetna trgovina

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov