Paketi izdelave spletnih strani - Netron.si

Paketi izdelave internetne strani omogočajo informativen pregled storitev, ki jih dobite pri izdelavi vaše spletne strani. Pakete je mogoče prilagoditi naročnikovim potrebam.

 

Na voljo imate 3 standardne pakete:

 

 

Paket - Basic

Primeren je za manjše predstavitvene spletne strani, kjer ne potrebujemo veliko individualnih tipov vsebin in modulov. Najbolj pogosto vsebuje strani za predstavitev podjetja, kontaktni podatki, galerija slik, obrazci za povpraševanje, ceniki storitev, blog.

 

Paket - Professional

Naprednejša oblika spletne strani, kjer je poleg predstavitve potreben tudi prodajni program, integracija spletne trgovine, obveščanje strank preko e-novic, več uporabniški sistem, veliko število podstrani, individualno načrtovana podatkovna baza, prenos oz. migracija vsebin iz obstoječih CMS sistemov (Wordpress, Joomla, Typo), uvoz podatkov iz različnih dokumentov (Excel tabele, PDF dokumenti, ipd).

 

Paket - Enterprise

Spletna stran kjer poleg potreb naštetih v paletu Professional potrebujemo tudi upravljanje z strankami (povezava z CRM sistemi). Moduli za uvoz/izvoz podatkov iz drugih spletnih virov, integracija s spletnimi servisi, plačilni sistemi in ostalo.

 

Kaj je skupno vsem paketom?

- Registracijo domene in gostovanje

- CMS urejevalnik spletne strani

- Izdelava spletne strani

- Osnovna optimizacija spletne strani za iskalnike

- Unikatna oblika spletne strani (web design)

- Osnovni moduli (objave, strani, galerija slik, spletni obrazci, blog)

- Brezplačno svetovanje in tehnična podpora

Značke: paketi strani, cenik paketov storitev, kaj vsebuje paket spletne strani, koliko strane izdelava strani
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov