PayPal provizije in pavšali

Paypal je za nakup brezplačen, provizijo navadno plača prodajalec. PayPal ne zahteva mesečne uporabnine razen v primerih ko uporabljamo PayPal-ove dodatne storitve, ki jih nudi.Višina provizije je odvisna od naslednjih postavk:
- obsega poslovanja, ki ga opravljamo
- od transakcije (mednarodna ali znotraj države)
- vrste PayPal računa

 

Za plačevanje preko servisa PayPal plačamo: 0€ ali 0%
Za prejem plačila preko servisa PayPal plačamo: od 1,9% do 3,4% skupne vrednosti plačila + 0,35€ na posamezno transakcijo.

 


Osebni prenosi
PayPal omogoča brezplačen prenos denarja med osebnimi računi v primeru, da transakcija izvedena v isti državi (v nasprotnem primeru
gre za zelo majhen znesek). Denar lahko pošljemo uporabnikom PayPal servisa npr. prijatelju kot: darilo, vračilo, posojilo, ipd.
brez provizije z uporabo elektronskega računa (eCheck). eCheck vzame nekaj več časa za procesiranje (okoli 3-5 dni).

 

Plačevanje na trajnik
PayPal omogoča tudi plačevanje na trajnik. Uporabno tudi v primeru kadar smo član kakšnega društva, ki zahteva leto plačevanje
članarnine. Preko PayPal vmesnika lahko nastavimo da se določena vsota (torej članarnina) vsako leto avtomatično nakaže.

 

Več o provizijah lahko v angleškem jeziku preberete na: https://www.paypal.com/si/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

Značke: višina provozije, pavšal za uporabo, uporaba paypal, znesek, koliko stane uporaba

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov