Plačevanje s plačilnimi karticami - spletna trgovina

Ali vaše spletne trgovine omogočajo plačevanje s plačilnimi karticami?

Naše spletne trgovine omogočajo podporo plačevanja s plačinimi karticami (debitne in kreditne). Za plačevanje imamo posebej izdelane module ki podpirajo naslednje plačilne kartice: Mastercard, Karanta, Diners Club, Visa, Maestro. Plačevanje poteka preko plačilnega procesorja, kar je precej cenejše in s čimer se trgovca razbremeni potreba po dodatnih varnostnih mehanizmih in hranjenju informacij o kreditnih karticah.

 

Spletno trgovino že imam, ali je možno možno plačevanje s karticami implementirati naknadno?

Seveda. Stopite z nami v kontakt in nam zaupajte na katerem sistemu je vaša spletna trgovina zgrajena in poskrbeli bomo za celovito integracijo in pričetek prodaje.

 

Kje lahko dobim več informacij o plačevanju s kreditnimi karticami?

Več na temo plačevanja s plačilnimi karticami v spletni trgovini si lahko prebere na spodnjih povezavah:

- Kaj potrebujem za podporo kreditne kartice v spletni trgovini

- Vgradnja plačilnega sistema v spletno trgovino (kreditne in debitne kartice)

 

Značke: kaj potrebujem, kreditne kartice, plačevanje s karticami, spletna trgovina, internetna trgovina, izdelava trgovine, vgradnja v spletno stran, moduli, pomoč

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov