Slike artiklov in galerija - spletna trgovina

Veliko uporabnikov zanima kako je z nalaganjem slik artikolov in galerijami artiklov pri izdelavi kataloga spletne trgovine. Spletna trgovina samodejno poskrbi za obdelavo slik vašega artikla, kakor tudi za prilagoditev različnih velikosti slik (samodejno pomanjšanje in obrezovanje). Obrezovanje slike in prilagoditev velikosti je izvedeno dinamično, tako vaša izvorna naložena slika ostane nedotaknjena.

To mogoča velik prihranek časa, saj se usmerite v izdelavo kataloga in se vam ni potrebno ukvarjati z obdelavo slik. Število slik na artikel ni omejeno in se prilagodi potrebam.

 

Omejitev naloženih slik

Nalaganje slik pri artiklu načeloma nima omejitve vendar je ponavadi maksimalno število slik vnaprej določeno (zaradi performančnih razlogov). Vnaprej se določi predvideno maksimalno število slik.

Značke: nalaganje slik artiklov, povečava slik, samodejno pomanjševanje slike, galerija, okno za prikaz povečane slike, maksimalno število izdelkov

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov