Vrste PayPal računov

PayPal podpira različne tipe računov, ki bodo zadostili tako zahtevnemu posamezniku kakor tudi podjetju.

Personal Account (osebni)
Namenjen posameznikom za nakupovanje preko spleta. Omogoča prenos denarja (prejemanje in nakazila) z uporabo elektronskega naslova (email). Osebni račun ima višjo provizijo pri prejamnju denarja, zato za poslovanje ni najbolj primeren. Nakazila na svoj račun lahko izvedemo preko kreditne ali debitne kartice.

 


Premier Account (zahtevnejši uporabnik)
Namenjen posamezniku ki veliko trguje preko spleta vendar nima registriranega podjetja. Prenos denarja je mogoč preko elektronskega naslova (PayPal uporabnika) kakor tudi za uporabnika, ki nima PayPal račun z kreditno ali debitno kartico.Business Account (poslovni)
Podpira enake načine poslovanja kakor račun za zahtevnejše uporabnike (Premier), izdelan pa je za poslovne uporabnike ki želijo trgovati pod imenom podjetja/organizacije in ne z svojimi osebnimi podatki. Za izdelavo poslovnega računa imaramo biti odobreni iz strani podjetja v katerem imamo neko avtoriteto. Kot bonus imate ta račun možnost za uporabo dodajanja do 200 uporabnikov. Prav tako omogoča omejevanja pravic glede na funkcijo zaposlenega.Student Account (študentski)
Študentski račun v bistvu ni samostonja oblika računa. Podpira enake možnosti kot Premier in je nekakšne vrste podračun za starše, ki želijo denar nakazovati preko PayPal računa. Razlika je tudi v tem, da račun nadzirajo starši. Študent pa lahko nato ta denar koristi za plačevanje preko spleta.Micropayment Account (za manjša plačila)
Račun je namenjen trgovcem, ki prejemajo veliko manjših plačil (npr. 20€). PayPal v tem primeru nudi popust (manjša provizija na transakcijo). Provizija je pri tem računu zmanjšana na 5% + 5 centov na transakcijo. Pri tem računu je provizija na transakcijo zmanjšana, procent pristojbine pa je nekoliko večji. Torej boste
na koncu za manjša plačila plačali manj.Uverjen uporabnika servisa PayPal
Uverjen uporabnik (verified user) je oseba ali podjetje, ki za verifikacijo svojega računa doda potrebne dodatne informacije za uverjavitev. Svoj PayPal račun je smiselno uveriti, saj damo s tem kupcu vedeti, da posluje z trgovcem, ki mu lahko zaupa. Verifikacija je brezplačna. Za uverjavitev računa je potrebno
zaupati svoj bančni račun in ga povezati s PayPal računom. Ta korak je tudi nujen za prenos denarja iz PayPal računa na bančni račun.

Značke: paypal računi, kater račun izbrati, paypal za poslovanje, paypal račun za spletno trgovino, vrste računov

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov