Optimizacija spletne strani za iskalnike

 • Če spletne strani ni na prvi strani iskalnikov, spletna stran preprosto ne obstaja.
 • Dobra uvrstitev v iskalniku ustvarja obisk, obisk pa vaše potencialne stranke in prodajo!
 • Vašo spletno stran bomo spravili na visoka mesta v iskalikih!
Hitro naročilo storitve

Garantiramo prvo stran iskalnika Google brez potrebnega predplačila, plačate šele ko so rezultati vidni!

 • Garantiramo prvo stran Googla

  Kako na prvo stran iskalnika Google? Vsa tehnična in vizualna izpopolnjenost spletne strani je povsem brez učinka, če vaše spletne strani ni med iskanimi rezultati. Poskrbeli bomo, da se predstavite ljudjem, ki potrebujejo vaše storitve. Pridužite se tisočim, ki izkoriščajo moč spletne promocije in marketinga, predvsem pa bodite na mestu točno v tistem trenutku ko vas potencialni naročniki najbolj potrebujejo.

 • Optimizacija strani za splet

  Kako do boljše pozicije v iskalniku? S porastom števila spletnih strani, se posledično večja tudi indeks spletnih strani v iskalnikih. To pomeni, da je za vašo tržno nišo, pred vami lahko tudi po več miljonov zadetkov. Takšna optimizacija lahko predstavlja pravi izziv. Usmerili vas bomo na pravilno pot in vam zastavili cilje, ki so realni in pa predvsem najhitreje dosegljivi.

 • Kakšno optimizacijo nudimo

  Marketinško oglaševanje preko spletne strani Nudimo vam optimizacijo spletne strani, ki bo trajna. Optimizacije se lotevamo med izdelavo spletne strani in po izdelavi. Stran optimiziramo dokler ne pridemo do zastavljenih željenih rezultatov. Usmerimo se v točno zastavljeno ciljno publike, ki vam prinaša obiskovalce in ki vaše storitve resnično potrebujejo. Svetujemo vam tudi pri nadalnji promociji vaše strani in po potrebi za vas izvedemo oglaševalsko kampanijo.

 • Naknadna optimizacija strani

  Že imam spletno stran, kako jo optimizirati? Ste lastnik spletne strani, vendar stran ne dosega pričakovange učinka? Poskrbeli bomo, da boste na svojo spletno stran privabili željeno publiko. Pogoj je seveda pregledno grajena koda spletne strani, do meje kjer je optimizacija sploh še možna. V nasprotnem primeru vam svetujemo da skupaj najdemo najugodnejšo rešitev.

Hitro naročilo storitev

Izpolnite obrazec in prejeli boste predračun naročenih storitev - ponudbo.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki

Zadnja objava na blogu

 • Zakaj google na najde spletne strani?
  Zakaj je vpis v spletne imenike bistvenega pomena pri optimizaciji spletne strani ali ko spletni iskalnik ne najde spletne strani smo že pisali v eni izmed preteklih objav. V tej objavi pa vam želimo...
  04.09.2013 - 14:22
  Spletne strani
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
 • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

 • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

 • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

 • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

 • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

 • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov