Obvestila uporabnikom storitev Netron

Tukaj se nahajajo tekoča obvestila namenjena uporabnikom naših storitev. Obvestila si lahko nastavite tudi na vaš priljubljeni RSS bralnik. URL naslov do obvestila je: http://www.netron.si/podpora-uporabnikom/obvestila/rss


Želimo vam prijetno uporabo storitev,
ekipa Netron.siUvajanje pogovora v živo

14.03.2012 - 15:17

V želji po čimboljši komunikaciji in učinkoviti tehnični podpori se je na naši spletni strani kot novost pojavilo okno "Stopite z nami v kontakt". Preko klepeta v živo dobite odgovore na vsa vaša vprašanja glede naših storitev kako tudi kakšen praktičen nasvet pri uporabi.

Nadgradnja strežnika

20.02.2012 - 12:27

Danes, 20.02.2012 ob 22:00 bo zaradi vzdrževalnih del (nadgradnja strežnika) možno občasno moteno delovanje vaših spletnih strani.

Hvala za razumevanje!

Pohitritev delovanja spletnih strani

06.02.2012 - 19:02

Vsem spletni stranem in trgovina je bil dodan modul za predpomnenje. Predpomnenje omogoča pohitritev delovanje vaše trenutne spletne strani, kar pride posebej do izraza pri obsežnejših in zahtevnejših straneh (npr. spletnih trgovinah).

Nadgradnja sistema NetronCMS

06.02.2012 - 17:11

Danes je bil uspešno posodobljen CMS urejevalnik spletne strani NetronCMS. Posodobitev je bila opravljena iz različice 0.9 na 1.1.

Uporaba brskalnika

12.04.2011 - 23:00

Za optimalno uporabniško izkušnjo urejevalnika priporočamo uporabo brskalnika Mozilla Firefox in redno posodaljanje brskalnika ki ga uporabljate. Brskalnik Firefox najdete tukaj: Mozilla.org - Firefox

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov