Splošni pogoji uporabe spletne strani

- Stran uporabljate na lastno odgovornost.
- Ne prevzemamo odgovornosti za morebitno nastalo škodo pri uporabe spletnega mesta.
- Ne prevzemamo odgovornosti za pravilnost in resničnost objavljenih informacij.
- Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev poslovanja kadarkoli.

 

Varstvo osebnih podatkov

Vse pridobljeni osebni podatki, ki jih obiskovalec posreduje sam bodo uporabljeni zgolj v kontaktne (poslovne) namene in ne bodo posredovani tretji osebi ali izrabljeni v kakršnekoli druge namene. Za hranjenje in prenos podatkov uporabljamo ustrezna tehnološko zaščitna sredstva. Ne odgovarjamo za zlorabo omenjenih podatkov v primeru, da pride do kraje hranjenih podatkov.

 

Avtorsko zaščitene vsebine

Vsebine na spletni strani so avtorsko zaščitene. Kopiranje je dovoljeno le v primeru navajanja vira spletne strani - www.netron.si.

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov