Predstavitev

Netron.si pokriva širok spekter spletno informacijskih storitev. Prvoten cilj je naročniku ponuditi kvalitetno izvedbo teh storitev, na enem mestu.

Od najmanjše spletne predstavitve do kompleksnejših aplikacij, ki znajo sodelovati z obstoječim informacijskim sistemom podjetja.

Vse našteto ustvarjamo z večletnim nabranim znanjem, izkušnjami in strokovno usposobljenimi sodelavci. Poznavanje področja in specializiranost posameznika na določenem segmentu dela, je garancija za uspešno izdelan trajen izdelek ali storitev. Nudimo vam tudi tehnično pomoč in strokovno svetovanje in za vas najdemo finančno dostopno rešitev.

Dovolite, da vam naš izdelek pomaga pri poslovanju

V interesu nam je ponuditi rešitev, ki vam ne bo le pomagala in povečala prodajo, ampak tudi izkoristila potencial ki ga nudi splet.

Pristop k rešitvi z razumevanjem vaših potreb

Ne pričnemo z izvedbo dokler povsem ne uskladimo in razumemo kakšne so vaše želje in potrebe. Učinkovitost spletne rešitve ni povsem vezana na poznavanje in znanje dela z najnovejšimi spletnimi tehnologijami, pač pa se preliva z končno uporabnostjo in razumevanjem potreb celotnega procesa kakor tudi trga v katerega se usmerimo.

Zaupajte nam vaše želje in potrebe

Ni pomembno na kateri fazi ralizacije projekta ste, zaupajte nam samo idejo in z vami bomo sodelovali in ustvarili rešitev, ki izpolnjuje vaša pričakovanja.

Pričnimo z realizacijo že danes

Stopite z nami v kontakt tako da nas pokličete ali pošljie povpraševanje. Še isti dan boste prejeli telefonski klic v katerem vam predstavimo okvirno ponudbo rešitve in se dogovorimo za sestanek!

Začnimo sodelovati!

Začnimo takoj!

Izpolnite obrazec in prejeli boste neobvezujočo informativno ponudbo naročenih storitev.

CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
14 + 0 =
Rešite enostaven račun. Primer: 1+3, vnesite 4.
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov