Registracija domen .com .si .net .org .info .biz

 • Kakšno domeno registrirati za podjetje?
 • Svetovali vam bomo izbrati spletni naslov, ki bo učinkovit!

Nudimo vam možnost registracije vseh večjih domenskih končnic, kakor tudi prenos domene v primeru da želite zamenjati registrarja. Niste najbolj prepričani kakšno domeno potrebujete?

Kakšno domeno izbrati in registrirati?

Kako izbrati pravo domeno oz. spletni naslov? Izbira vsekakor ni tako enostavna, kot se sprva zdi, posebej če jo nameravate registrirati za več let. Od registrirane domene je odvisen tudi kontekst vaše spletne strani, zato je za pravilno izbiro domene potrebno pretehtati in upoštevati nekaj kriterijev.
Pišite nam ali pa nas pokličite in svetovali vam bomo kakšen spletni naslov, bi bilo najbolje registrirati.
Za začetek vam svetujemo, da najprej opravite poizvedbo s katero boste izvedeli ali je ime domene, ki jo želite registrirati še na voljo.

Katere domene lahko registriram?

Na voljo imate registracijo vseh večjih in najbolj uporabljenih domenskih končnic: .si, .com, .net, .org, .biz. Spodaj pa si oglejte cenik registracije.

Cenik registracije domen

Prenos: cena, ki se zaračuna v primeru, da želite zamenjati registrarja domene.
Podaljšanje: domeno je potrebno po določenem času obnoviti. Domeno je možno registrirati za najmanj 1 leto. Domeno je mogoče registrirati za 1, 2, 3, 5 ali 10 let, to pa pomeni, da domeno ponovno podaljšamo šele po poteku tega obdobja.

KončnicaTip domeneRegistracija/letoPrenosPodaljšanje
.sinacionalna12€15€12€
.commednarodna12€15€12€
.netmednarodna12€15€12€
.orgmednarodna12€15€12€
.infomednarodna12€15€12€
.bizmednarodna12€15€12€
.mobimednarodna12€15€12€
.wsnacionalna12€15€12€
.tvnacionalna12€15€12€
.innacionalna12€15€12€
Preveri status domene
Vpišite ime domene in izberite TLD končnico.
www.

Zadnja objava na blogu

 • Zakaj google na najde spletne strani?
  Zakaj je vpis v spletne imenike bistvenega pomena pri optimizaciji spletne strani ali ko spletni iskalnik ne najde spletne strani smo že pisali v eni izmed preteklih objav. V tej objavi pa vam želimo...
  04.09.2013 - 14:22
  Spletne strani
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
 • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

 • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

 • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

 • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

 • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

 • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov