Pogoji uporabe spletne storitve Sitepromo

Z vpisom in prijavo v spletni servis Sitepromo se uporabnik strinja s spodaj navedenimi splošnimi pogoji uporabe:

Definicije: Uporabnik/naročnik - oseba ki uporablja servis oz. naroči storitev in jo nato uporablja
Ponudnik - Računalniško programiranje - Radiator d.o.o., ID za DDV: SI58794484

  1. Ponudnik ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi nastala z uporabo servisa Sitepromo 2.0 v kakršni koli obliki.
  2. Uporabnik se strinja da je bil seznanjen, da je vpis v spletne imenike za preizkusno obdobje brezplačen (t.j. 10 vpisov v spletne imenike). Ob doseženi kvoti ga sistem o poteku računa obvesti in mu ponudi izbiro paketa za nadaljevanje uporabe.
  3. Vse cene ne vsebujejo DDV-ja, razen v primerih kjer je to jasno navedeno.
  4. Naročilo enega izmed paketov predstavlja strošek v vrednosti paketa in ga naročnik poravna v 1x znesku. Naročnik dobi dostop do naročene storitve šele po plačanem predračunu.
  5. Preizkusno obdobje servisa je namenjeno preizkusu delovanja in zmožnosti servisa. V tem času se uporabnik lahko prepriča in odloči za nakup enega izmed paketov. Po plačanem predračunu (nakupu paketa) reklamacija ali vračilo kupnine ni mogoča.
  6. Ponudnik servisa zagotavlja, da so osebni podatki uporabnika varovani z tehnološko ustreznimi sredstvi, vendar ne zagotavlja varnost le-teh v primeru, da pride do vdora ali kraje teh podatkov.
  7. Ponudnik servisa ne jamči uspešnost vpisa v spletne imenike v primeru da spletni imenik ni dostopen ali je bil v času nakupa spremenjen. Prav tako ponudnik ne prevzema odgovornosti za potrditev vpisa (uvrstitev v med rezultate v imeniku ali spletnem iskalniku) saj na to nima vpliva.
  8. Ponudnik servisa je za nemoteno delovanje servisa odvisen od tretjega ponudnika (ponudnika gostovanja) zato za nemoteno delovanje ne prevzema odgovornosti si pa pridržuje obveznost do odprave napake v najkrajšem možnem času.
  9. Ponudnik si pridržuje pravico do obveščanja uporabnika o novostnih glede servisa na uporabnikov elektronski naslov. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva odjavo iz sistema obveščanja.
  10. S potrditvijo "Strinjam se s pogoji uporabe" se uporabnik v celoti strinja z zgoraj navedenimi pogoji uporabe servisa.

V primeru, da se s pogoji uporabe ne strinjate, vas prosimo, da servisa ne uporabljate.

Datum dokumenta: 30.09.2015