Oblikovanje spletnih strani, ki so unikatne

Izdelava in oblikovanje spletnih internet strani

Zakaj unikatna oblika?

Gotovo ste na internetu naleteli že naleteli na spletno stran, ki vam je delovala kot da ste jo že nekje videli. Internet je preplavljen s stranmi, ki uporabljajo povsem identične grafične predloge (ang. templates). S takšnimi stranmi ni načeloma nič narobe, lahko pa je zavajujoče za obiskovalce vaše spletne strani, ko naletijo na predlogo oz. podobo, ki so jo že nekje na spletu videli. Bolj profesionalno je narejena oblika predloge, več uporabnikov si jo lasti.
Podjetje ki ima spletno stran izdelano z brezplačno predlogo verjetno ne deluje najbolj zaupanja vredno in profesionalno. Vsekakor pa takšna predloga ne koristi prepoznavnosti in gradnji indetitete podjetja na spletu.

Oblikovanje v skladu z vašo dejavnostjo

Podoba ponavadi naredi najprej naredi vtis na obiskovalca, in je tudi prva komunikacija (vizualna) z obiskovalcem. Iz oblike mora biti razvidno za kakšno vsebino gre in komu je namenjena. Spletne strani oblikujemo v skladu z vašo dejavnostjo, ki jo opravljate. V veliki meri upoštevamo vašo celostno grafično podobo podjetja in jo prilagodimo spletu. Tako so barve ki jih uporabljate kot vaš zaščitni znak, prelite v podobo strani, vaša znamka pa tako ostane tržno skladna tudi na spletu.

Prepoznavnost, igra precej veliko vlogo tudi na spletu, predvsem kadar želite tržiti storitve ali izdelke, ki niso preveč oglaševani oz. so novi na tržišču.

Kodiranje obstoječe oblike / XHTML + CSS + JavaScript

Izdelava grafične predloge
Stran lahko za vas oblikuje tudi drugo podjetje ali oblikovalec. Nudimo vam kodiranje in celotno izdelavo predloge na podlagi že izdelane oblike, v kateremkoli grafičnem programu. Končen izdelek je stran, ki je pripravljena na vnos vsebine.
Izdelava predloge za CMS sisteme
Za vas lahko izdelamo predlogo za različne odprtokodne CMS sisteme kot so Joomla, Wordpress, ipd. Pri kodiranju upoštevamo uveljaven standard za izdelavo templatov posameznega sistema kakor tudi W3C kompatibilnost kode, tako dobite popolnoma skladno grafično predlogo pripravljeno za namestitev v sistem.

Zadnja objava na blogu

 • Zakaj google na najde spletne strani?
  Zakaj je vpis v spletne imenike bistvenega pomena pri optimizaciji spletne strani ali ko spletni iskalnik ne najde spletne strani smo že pisali v eni izmed preteklih objav. V tej objavi pa vam želimo...
  04.09.2013 - 14:22
  Spletne strani
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
 • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

 • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

 • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

 • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

 • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

 • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov