Izdelava spletnih strani za podjetja in organzacije

Izdelava in oblikovanje spletnih internet strani
 • Želite s spletom pridobiti več strank? Nudite izdelke ali storitev, ki bi jih radi uspešno tržili?
 • Pravilno načrtovane spletne strani, so prodajno uspešne spletne strani. Izkoristite potencial, ki vam ga ponuja internet in postanite konkurenčni tudi na globalnem trgu - spletu.
Hitro naročilo storitve

Kaj vse za vas pri izdelavi spletne strani opravimo?

Kratek opis kako poteka izdelave spletne strani. Potek izdelave za vse pakete enak. Razliukje se samo obseg in dodatne storitve, ki so v posameznem paketu na voljo. Zberemo in pripravimo potrebno gradivo za izdelavo. Pripravimo potrebne tekste in obdelamo potreben grafičen in slikovni material, ki bo uporabljen na spletni strani.

 • Analiza vaše konkurence

  Kako ugotovimo kdo je konkurenčno podjetje? Po potrditvi izdelave spletne strani pripravimo analizo vaše konkurence in tržišča. Na podlagi pridobljenih informacij se zastavijo smernice potrebne za osnovni koncept.

  Preberi več na: Analiza spletne strani
 • Koncept in zasnova spletne strani

  Kako ustvarimo koncept spletne strani? Skicira se tako imenovani žični model (wireframe) kjer se določi in skuša natančno predvideti potrebne komponente spletne strani (obrazci, ankete, prikazovanje izdelkov).

  Preberi več na: Zasnova spletne strani
 • Priprava in obdelava gradiva

  Zbiranje vsebina za na spletno stran Zberemo in pripravimo potrebno gradivo za izdelavo. Pripravimo potrebne tekste in obdelamo potreben grafičen in slikovni material, ki bo uporabljen na spletni strani.

  Preberi več na: Priprava gradiva za stran
 • Oblikovanje strani - web design

  Grafično oblikovanje internetne strani Adobe Phostoshop, Illustrator in Flash Ustvarimo grafično predlogo (template) v skladu z vašo dejavnostjo in celostno grafično podobo podjetja. vašo dejavnostjo in celostno grafično podobo podjetja.

  Preberi več na: Oblikovanje spletne strani
 • Vgradnja urejevalnika spletne strani

  Implementacija urejevalnika spletnih strani - PHP CMS Drupal, Joomla, Wordpress V spletno stran vgradimo urejevalnik, preko katerega nato lahko sami urejate vsebine na strani, vodite email listo naročnikov, ustvarjate spletne ankete, itd. Če je ne želite urejati sami, vam nudimo tudi vzdrževanje spletne strani.

  Preberi več na: Urejevalnik spletne strani
 • Postavitev spletne strani na strežnik

  Kako stran postaviti na strežnike? Gostovanje na FTP serverju. Takoj ko je spletna stran „sestavljena“ jo postavimo na strežnik (testni naslov) in vas o tem obvestimo. Nadalnji napredek izdelave lahko nato spremljate iz vašega računalnika. Na ta način lažje skupaj rešujemo morebitne spremembe.

  Preberi več na: Postavitev spletne strani
 • Vpis v iskalnike in optimizacija

  Kako optimizirati spletno stran za iskalnike? Ko je spletna stran končana, jo postavimo na registrirano domeno in vpišemo (prijavimo) v spletne iskalnike. Sledi spremljanje statistike obiska in optimizacija dokler ne pridemo do želenih rezultatov.

  Preberi več na: Optimizacija za iskalnike
 • Naš interes je dolgoročno sodelovanje

  Podjetje za izdelavo internetne strani Za opravljene storitve nudimo podporo. Po končanem projektu, smo vam na voljo za vsa dodatna vprašanja. Svetujemo vam pri razširitvi in jih po potrebi izvedemo. Začnimo sodelovati že danes!

  Preberi več na: Stopite z nami v kontakt
Hitro naročilo storitve

Hitro naročilo storitev

Izpolnite obrazec in prejeli boste predračun naročenih storitev - ponudbo.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki

Zadnja objava na blogu

 • Zakaj google na najde spletne strani?
  Zakaj je vpis v spletne imenike bistvenega pomena pri optimizaciji spletne strani ali ko spletni iskalnik ne najde spletne strani smo že pisali v eni izmed preteklih objav. V tej objavi pa vam želimo...
  04.09.2013 - 14:22
  Spletne strani
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
 • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

 • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

 • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

 • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

 • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

 • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov