Najem spletne strani ali trgovine

Izdelava in oblikovanje spletnih internet strani

Nismo še eden izmed ponudnikov, ki vam garantira spletno stran "brez začetnega vložka", niti vam ceni najema spletne strani ne ponujamo storitev, ki jih ne potrebujete oz. jih ne boste koristili.

Komu je najem storitev namenjen?

Možnost najema omenjenih storitev, je namenjena vsem, ki želijo po odplačanem znesku postati polni lastnik spletne strani ali trgovine in jim obročno odplačevanje bolj ustreza. Glavna prednost takšnega odplačevanja je seveda manjši vloženi začetni kapital, ki igra v finančno in poslovno ne najbolj ugodnem času kar veliko vlogo. Stran že uporabljate in z njo poslujete (ob naročilu stran dobite v svoji polni funkcionalnosti), vendar namesto takojšnega celotnega plačila, za stran plačujete mesečno. Odplačevanje je možno z največ 5 obroki/mesec. Mesečni znesek se določi na podlagi celotne vrednosti projekta.

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov