Analiza spletne strani - daignostični pregled

Kako povečati obisk spletne strani - Zahtevajte Analizo

Spletni mojstri dobro vedo, da danes uspešna spletna strani ni nikoli prepuščena naključju ampak je plod trdega dela in spremljanja, analiziranja in testiranja oprijemov ki izboljšajo.

Časi ko smo na splet postavili stran in je nato "čudežno uspela" so mimo. Ker pa bi seveda vsi radi imeli uspešno spletno stran, pa to zahteva kar nekaj raziskovanja in spremljanja področja.

 

Spletne strani lahko pestijo mnoge težave: spletna stran izgine iz rezultatov iskalnika, slaba uvrstitev za določene ključne besede, ne dosega željenega obiska in povpraševanja, prevelik "bounce rate" spletnih strani in še bi lahko naštevali.

 

Analiza spletne strani je diagnostika vaše spletne strani s katero ugotovimo vzrok, da ne dostegate željenih ciljev. Poleg same kakovosti optimizacije spletne strani in vsebine je potrebno upoštevati tudi hitrost in odzivnost. Spletni iskalniki vedno sprejemajo nove kriterije in iščejo dodatne faktorje, ki bi jim pomagali pri rangiranju oz. ocenjevanju kvalitete spletnih strani, tako je redno analiziranje spletne strani nujno, če nočemo izgubiti svojega položaja (če pa le tega nimamo, pa še toliko bolj).

 

Kaj vse boste po podrobni diagnostiki (analizi spletne strani) izvedeli?

- Kakšna kvaliteta kode na kateri je stran zgrajena (W3C standardi, Javascript napake)

- Kakšna je kvaliteta vsebine

- Kakšna je kvaliteta optimizacije strani

- Kakšna je odzivnost (hitrost)

- Kako pogosto iskalniki obiščejo vašo spletno stran

- Nedelujoče povezave med stranmi

- Kakšne so kvalitetne ključne besede za spletno stran

- PageRank spletne strani

- in še mnogo več

 

Iz seznama je razvidno, da so to faktorji rangiranja, ki močno vplivajo na obisk in uvrstitev med rezultati iskalnikov. Če za vašo spletno stran drži kakšna izmed zgoraj omenjenih težav, se ne sekirajte. Tu smo da vam pomagamo!

 

Zahtevajte brezplačno dignostiko vaše spletne strani! Izpolni obrazec na: brezplačna analiza strani (diagnostika)

Značke: napake na spletni strani, analiza spletnih strani, pagerank, višja uvrstitev v iskalnikih, spletna stran izginila iz iskalnika, ključne besede za internetno stran

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov