Seznam vseh objav v kategoriji » Programiranje

Lupine operacijskih sistemov - CMD, Bash, CShell

Skripte operacijskega sistema - Windows in Linux

Kaj je lupina operacijskega sistema? Najbolj preprosta razlaga je lahko: program, ki se uporablja za zagon drugih programov. Vmesnik med uporabnikom in operacijskim sistemom. Vsi operacijski sistemi imajo lupine.

 

Skriptni jezik lupine

Spletna trgovina - plačevanje z Moneto

Moneta Internet je ena izmed čedalje bolj priljubljenih oblik elektronskega plačevanja. To niti ne čudi, saj je iz strani kupca res enostavna za uporabo (potrebuje le mobilnik in dostop v internet). Vsekakor je zelo primerna za spletne strani in spletne trgovine kot alternativen način plačevanja (za kupce, ki nimajo kreditne kartice), saj podpira tako NAROČILO kot NAKUP (več o tem v nadaljevanju).

 

Spletna trgovina - kaj potrebujemo za plačilni sistem Moneta Internet?

Vgradnja oz. implementacija plačilnega sistema Moneta v spletno trgovino je dokaj hiter proces. Zahteve na ponudnikovem (trgovec) spletnem strežniku so naslednje:

 

Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov