Spletna trgovina - plačevanje z Moneto

Moneta Internet je ena izmed čedalje bolj priljubljenih oblik elektronskega plačevanja. To niti ne čudi, saj je iz strani kupca res enostavna za uporabo (potrebuje le mobilnik in dostop v internet). Vsekakor je zelo primerna za spletne strani in spletne trgovine kot alternativen način plačevanja (za kupce, ki nimajo kreditne kartice), saj podpira tako NAROČILO kot NAKUP (več o tem v nadaljevanju).

 

Spletna trgovina - kaj potrebujemo za plačilni sistem Moneta Internet?

Vgradnja oz. implementacija plačilnega sistema Moneta v spletno trgovino je dokaj hiter proces. Zahteve na ponudnikovem (trgovec) spletnem strežniku so naslednje:

 

- da strežnik podpira enega izmed programskih jezikov (JSP, ASP, PHP, CGI, PL),

- da strežnik podpira vsaj eno podatkovno bazo (Access, DB2, Oracle, MSSQL, MYSql, ...)

 

V primeru, da vaš spletni strežnik na katerem gostujete spletno stran ali trgovino ustreza tem kriterijem ni tako nobene ovire, da nebi vgradili in ponudili strankam plačevanje z Moneto Internet. Za sprejem plačil z Moneto morate v vaše spletno stran ali trgovino najprej vgraditi (implementirati) plačilni sistem.

 

Potrebujete hitro in ugodno vgradnjo plačilnega sistem Moneta v vašo spletno stran ali trgovino?


Implementacija (vgradnja) in tehnična podpora: +386 30 61 98 72 ali pišite na info(afna)netron.si

Značke:

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov