Vpis spletne strani v iskalnike - Google.si, Bing, Najdi.si

Novo spletno stran je potrebno spraviti v iskalnike kar se da hitro. Vsi večji spletni iskalniki bodo vašo spletno stran našli kar sami. Ko spletno stran vpišemo v iskalnik, jo v bistvu postavimo v čakalno vrsto za uvrstitev v indeks iskalnika (več na: kako delujejo iskalniki). Pri čakanju na uvrstitev bodite potrepežljivi, saj je čakalna doba od iskalnika do iskalnika različna. Predvsem pa ne vpisujte vaše spletne strani v iskalnik več kot enkrat (Google večkratno vpisovanje smatra kot SPAM).

 

Naslovi kjer prijavite vašo spletno stran:

Iskalnik Bing - https://ssl.bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx

Iskalnik Google - http://www.google.com/addurl/

Iskalnik Yahoo - http://search.yahoo.com/info/submit.html

Iskalnik Najdi.si - http://www.najdi.si/publishers/vpis-strani.html

Iskalnik Ask.com - http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http://mapastrani.xml

 

Napotki za vpis spletne strani

Pri vpisu v iskalnik Bing hkrati storite tudi vpis za iskalnik Yahoo (saj ga poganja Bing). Pri vpisu v iskalnik Google potrebujete ustvariti Google račun, saj več ne omogoča anonimnih prijav spletne strani ampak preko servisa Webmaster tools. Za Ask.com potrebujete XML načrt vaše spletne strani. Stran nato vpišete tako da preko URL-ja vpišete pot do XML načrta.

 

Vpis v spletne imenike

Za boljše rangiranje vaše spletne strani, je po vpisu v iskalnike spletno stran vpisati tudi v čimveč imenikov. Tukaj velja splošno pravilo: več vpisov je boljše za našo stran. Več o vpisu v spletne imenike in zakaj je ta pomemben si lahko preberete na tej povezavi: vpisovanje v spletne imenike.

 

 

Značke: vpis v iskalnike, svetovni spletni iskalniki, kam in kako vpisati stran, bing, najdi.si, yahoo, google, indeksiranje, prijava nove strani

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov