Zakaj je izdelava internetne trgovine nujna za poslovanje?

Izdelava internetne trgovine in prodaja preko spleta

Je izdelava spletne trgovine nujna za vašo dejavnost? V primeru, da želite povečati prodajo se kaj takšnega verjetno niti nebi smeli dvomiti. Kakšne koristi izdelava internetne trgovine za prodaja preko spleta prinaša vašim kupcem in vašemu poslovanju? Prodaja artiklov se v veliki meri širi na splet, celo do te meje ko si kupci v trgovino zgolj ogledajo fizičen izdelek in ga nato naročijo iz spleta - spletne trgovine veliko ceneje. Poglejo si nekaj prednosti in slabosti, da se boste za izdelavo internetne trgovine lažje odločili.

 

Prednosti:

1. Hitrost nakupovanja - pomislite koliko časa dejansko porabite, da se odpravite v tako imenovan "shopping"? Internetno nakupovanje omogoča lociranje izdelkov izjemno hitro (kategorije, iskanje..).

2. Primerjava izdelkov - veliko je spletnih prodajalen ki vsebujejo ocene dejanskih potrošnikov, kar vsekakor pripomore pri končni odločitvi nakupa. Prav tako spletne trgovine vsebujejo različna orodja, kjer lahko posamezne izdelke primerjamo med sabo po lastnostih, itd.

3. Vsiljivi trgovci - vsi smo že kdaj naleteli na trgovca, ki nam je hotel prodati nekaj kar nebi nikoli kupili. Takšnega pritiska pri spletnem nakupovanju ne boste deležni.Tako je spletno kupovanje lahko prav sproščajoča izkušnja.

4. Nižji stroški in nižje cene - Za spletno trgovino praktično rabimo samo skladiče za artikle. Odveč je potreba po osebju (trgovci, tehnična pomoč, itd), manjši stroški obratovanja, s čimer lahko spletne trgovine ponudijo veliko nižje cene izdelkov

 

Slabosti:

1. Ni preizkusa izdelka - nek izdelek nas lahko odvrne do nakupa že s tem ko ga držimo v rokah, Simbolična slika izdelka je praktično vse na podlagi česa se odločimo za nakup.

2. Varnost in zasebnost - sta še vedno velik problem spletnega nakupovnja. Nekatere spletne trgovine enostavno premalo poskrbijo za varstvo zaupanih uporabniških podatkov. Prav tako nekatere spletne trgovine niso zaščitene z ustreznimi tehnološkimi sredstvi, pri čemer je potrebno biti posebej pazljiv.

3. Čakanje na izdelek - izdelek v spletni trgovini naročimo in čakamo, da naročen izdelek prispe. Včasih zna biti čakanje prav dolga in neprijetna izkušnja. Ne glede na slabosti je spletna trgovina in njeno nakupovanje kakor tudi odločitev za izdelava spletne trgovine lahko odlična razširitev vsake poslovne strategije in je danes osnovno orodje vsakega resnega poslovanja, ki postaja vse bolj priljubljeno

Značke: postavitev spletne trgovine, zakaj spletna trgovina, prednost in slabosti spletnega nakupovanja, stroški spletne trgovine, poceni spletne trgovine

Objavi nov komentar

SPAM TUKAJ NI DOBRODOŠEL!Če želiš komentirati objavo, je tvoj komentar dobrodošel v primeru, da gre za konstruktivne mnenje, vprašanje ali kritiko ki se navezuje na objavo. Marketinško usmerjeni komentarji ne bodo objavljeni.
Vsebina polja je zasebna in ne bo vidna javnosti.
CAPTCHA
Varnostna zaščita proti SPAM-u.
Image CAPTCHA
Prepiši znake ki jih vidiš na sliki
Kako izdelati spletno stran? Poceni in najcenejše podjetje za izdelavo.
  • Izdelava internetnih strani za podjetja, klube, društva, organizacije - ugodno in poceni Zahtevajte kakovostno internetno predstavitev za vaše podjetje. Cenik izdelave internet strani.

  • Brezplačno gostovanje internetne strani Odločite se za izdelavo pri nas in omogočili vam bomo 12 mesečno brezplačno gostovanje na strežniku.

  • Izdelava spletnih aplikacij in sistemov Spletne aplikacije so orodja, ki pomagajo poenostaviti vaše poslovne procese. Naročite aplikacijo po vaši meri.

  • Kako na prvo stran iskalnika Google? Optimizacija za iskalnike in načrtovanje, marketing. Optimizacija strani za ključne besede in boljše uvrstitve in pozicije v iskalnikih kot so Najdi.si, Google.com, Bing, Yahoo in ostali. Vpis v imenike.

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine Odprite vašo prodajalno preko interneta. Kaj potrebujemo za internetno prodajo? Svetovali vam bomo pri postavitvi internetne trgovine.

  • Kako povečati obisk, višja mesta v iskalniku?

Spletno mesto za učinkovitejše delovanje uporablja spletne piškotke. Preberi več o uporabi piškotkov